Advies aan beginnende architecten, ook nuttig voor bibliothecarissen?

Tenaanval

In het kader van de Architect van het Jaar 2012 verkiezing zijn de hoofdpersonen van 8 gerenommeerde Nederlandse architectenbureaus geïnterviewd.  Ze praten o.a. over het ondernemerschap van de architect in tijden van crisis.

Vooral de verhalen van de oudere architecten zijn herkenbaar (voor mij althans): afgestudeerd in de jaren ’80, toen het ook crisis was en al zoekende en met vallen en opstaan gekomen waar ze nu zijn. (wereldberoemd, niet alleen in Nederland)

De concrete adviezen beginnen op minuut 5, ook interessant als je geen architect bent. Het mooist vind ik Rob Wagemans van Concrete, op 6:05.

Overigens zijn de winnaars van de Architect van het Jaar verkiezing hier te vinden.

 

 

View original post

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s