Werk aan je passies (maar levert het ook wat op?),

WERKLUST

Wat gaat het worden? Een alles of niets poging om geld te halen uit je passie of zoek je een baan waarmee je in je levensonderhoud kunt voorzien, punt.

Ik las dit in een post op het blog van Seth Godin.

That blog you’ve built, the one with a lot of traffic… perhaps it can’t be monetized.

That non-profit you work with, the one where you are able to change lives… perhaps turning it into a career will ruin it.

That passion you have for graphic art… perhaps making your painting commercial enough to sell will squeeze the joy out of it.

Ik kan dit zo op mijzelf toepassen. Ik hou al een paar jaar dit blog bij, werk aan de groei van een non profit en pas mijn tekeningetjes toe bij zowel het één als het ander. En ik heb de droom dat ik hier misschien vroeger of later…

View original post 57 more words

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s