Het Kantelingsalfabet: een hoop blabla… of toch niet?

Vandaag ontving ik (en de ruim honderd anderen) de volgende feedback: “Niet om het een of ander, maar stel, ik zou dat boek (Het Kantelalfabet) kopen: staat er dan ergens ook iets inhoudelijks over het hoe en wat? Want alles wat ik de laatste maanden langs heb zien komen is een hoop blabla…”

 

Source: www.dealfabetboeken.nl

Kennelijk waren we niet in staat geweest om onze werkelijke boodschap over te brengen. Kennelijk was niet duidelijk wie en wat we zijn én wat we beogen met dit boek. Daarom nu een oprechte poging, dat te verhelderen. #Kantelingsalfabet #kantelcreatie

See on Scoop.itKantelcreatie

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s