Dé Co-Creatie van 2015

In de maand dat het project Kantelingsalfabet is geboren, had ik net een ebook uitgebracht in samenwerking met PeopleOnline met als titel “Generatie WIJ aan zet”. In het boekje omschrijf ik mijn visie tav het kantelen van de arbeidsmarkt en roep ik frisdenkers op hun ideeën te delen en zich te verbinden met elkaar; zowel binnen als buiten organisaties.

Source: www.linkedin.com

Sabine van Baal – mede initiatiefneemster van het #Kantelingsalfabet, over de wijze waarop het boek tot stand gekomen is.
En ik ben trots dat ik er ook aan mee heb kunnen werken.
Benieuwd? Kom dan naar de boeklancering op 1 april.

 

De kracht van WIJ heeft zich wederom laten gelden. Wij zijn ons.
#kantelcreatie 

See on Scoop.itKantelcreatie

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s