Nou is-ie wéér te laat! – over irritante managers

Heb jij ook zo’n manager? Zo eentje die regelmatig te laat komt opdagen bij vergaderingen? Iedere keer zit je je weer op te vreten, want je hebt zelf ook een waslijst aan dingen te doen. Alsof jouw tijd niet belangrijk is! Bovendien, afspraak is afspraak, toch? 
Jullie werkrelatie wordt er zo niet beter op, maar dat kan hem blijkbaar niks schelen. Je komt langzamerhand zelf ook maar steeds iets later, en je loopt regelmatig tegen je collega’s over hem te mopperen. Jullie doen er lacherig over, en met een beetje mazzel komt het op tafel tijdens een teamvergadering, als we het toevallig hebben over “hoe gaan we met elkaar om”?

Source: www.samennaarresultaat.nl

Samen naar resultaat – Sandra Geelink. Over #leiderschap en #managers

See on Scoop.itKantelcreatie

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s