Kantelingsalfabet – Whoop Whoop!

Dat je binnen een paar maanden tijd, samen met ongeveer 100 mede-auteurs zomaar even een boek uit de grond kan stampen; dat houd je toch niet voor mogelijk? En toch kan het. Want wij hebben het namelijk bewezen.
“Op 1 april is het zover: dan is de officiële boeklancering van het Kantelingsalfabet een feit!
Nederland verandert in hoog tempo! Het Kantelingsalfabet gaat over maatschappelijke transitie in de breedste zin. Over de transitie naar een duurzamere en socialere maatschappij en over hoe wi

Source: www.linkedin.com

Dpor Marit Coehoorn. Op 1 april is het zover: de boeklancering vanhet #Kantelingsalfabet,

See on Scoop.itKantelcreatie

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s