Groeien doe je samen

De 90 bijzondere verhalen in dit unieke boek gaan over de persoonlijke verandering (kanteling) in het leven van evenveel auteurs. Iedere auteur heeft stappen genomen en dat heeft geleid tot nieuwe inzichten, andere invalshoeken en – in een aantal gevallen – een ander leven. Ik ben trots op het resultaat en op het event: een bijzondere gebeurtenis vanwege bijzondere veranderingen van gewone mensen. En ik was er bij en niet alleen in de rol van medeorganisator en medevennoot maar ook in mijn rol als vader.

Source: www.verstanderen.nu

Erwin Damhuis over zijn beleving van het #Kantelingsalfabet. Over zijn zoon Tim, die officieel als eerste het boek uitgereikt kreeg. Mooi.

See on Scoop.itKantelcreatie

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s