Boekbespreking: Het Leiderschapsalfabet – Rijk Binnekamp

Om maar direct met de deur in huis te vallen: het #Leiderschapsalfabet blijkt na lezing een waardevol en leuk geschreven boek te zijn. Geen standaard werkboek of studieboek vol academische theorieën op het gebied van leiderschap.

Mocht je dat zoeken dan kun je Het Leiderschapsalfabet beter links laten liggen. Waarom je het Leiderschapsalfabet dan toch moet aanschaffen om jezelf of iemand ander blij te maken lees je onderstaand.

 

Source: www.inverbinding.works

Een interessant en lezenswaardig boek – de boekbespreking van Het #Leiderschapsalfabet door Rijk Binnekamp

See on Scoop.itAbout leadership

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s