Nederland kantelt….?

Ben het er helemaal mee eens 🙂

achter de ijssel

Seats2meet is zo’n werkplek met een wereldse uitstraling, geknipt voor bijdetijdse zelfstandig professionals met strakke tablets, hippe sneakers en getrimde baardjes. Ze zit verbazingwekkend goed verstopt in de krochten van het nationale winkelwalhalla in renovatie Hoog Catharijne. Ze doen zelf ook niet aan bordjes of andere verwijzingen binnen het immense complex. Wie bij Seats2meet binnen wil geraken moet dat echt willen. Geen ruimte voor twijfelaars. De toegang tot die wereld blijkt uiteindelijk te lopen via een kraak-noch-smaakingang van wat waarschijnlijk een kantorenpand is. Je loopt er argeloos aan voorbij, als je niet echt wilt.
Eenmaal binnen blijkt dat alles geen groot probleem en kan alle, eventueel onderweg opgelopen zwaarmoedigheid, direct van je af vallen. Binnen het kleurrijke, strak gestylde interieur gonst het van de bedrijvigheid; hier wordt gebrainstormd, genetwerkt en vast ook gedatet.

Maar dit terzijde. Wat mij begin april naar die gonzende navel van Utrecht bracht was de lancering…

View original post 408 more words

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s