Het bouwen van een mesh, hoe doe je dat?

Sinds 2,5 maand run ik samen met Mirjam Gaasterland een Seats2meet locatie in Amersfoort-Noord, genaamd Peer!. Met mijn achtergrond in marketing, lag het voor de hand dat ik de marketing en salesrol van Peer! op mij zou nemen. Bij Seats2meet ligt het accent niet op het promoten van de verhuur van vergaderruimtes, maar op het bouwen van een mesh: een community bestaande uit bedrijven, zzp’ers en professionals. Wat de deelnemers van deze community aan elkaar bindt is de waarde die zij hieruit onde

Source: www.linkedin.com

#Vloeibare organisaties, netwerkorganisaties, coöperatieve deelnemingen, allen gebaseerd op netwerken en relaties in plaats van functies en organogrammen. Het is de nabije toekomst. Verbinding en vertrouwen.

Door Sandra Barth, Peer! Amersfoort.

See on Scoop.itThe New way of Work

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s