Het KantelingsAlfabet – Videobijdrage Mark Postma

Mark vertelt vanuit zijn hart over zijn persoonlijke kantelmoment in zijn leven. Wat dat voor gevolgen voor hem heeft gehad en hoe hij zijn nieuwe inzichten nu vorm geeft: “Ik heb een enorme switch, een kanteling meegemaakt en er voor gekozen om in het dagelijkse leven van baan te veranderen. M’n hele levenstijl is op z’n kop gegaan.”

Source: www.dealfabetboeken.nl

In de serie inspirerende videoregistraties van de auteurs van het boek ‘Het #Kantelingsalfabet’, de bijdrage met de letter D: ‘Droom’ van Mark Postma. 

Video gemaakt door Paul Veld en Saskia Waijers.

See on Scoop.itKantelcreatie

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s