Rechten en plichten voor robots

Rechten en plichten voor robots is een boek van IT journalist Henny van der Pluim. Een prettig geschreven boek waarin de auteur duidelijk blijk geeft van een grote IT kennis die hij op een voor iedereen begrijpelijke manier uitlegt. Het is toegankelijk geschreven, prettig leesbaar en voor iedereen begrijpelijk uitgelegd wat de mogelijkheden van IT zijn.

Source: www.hnwb.nl

Recensie geschreven door Bas van de Haterd. Waar het mij aan doet denken is #Asimov: de reeks Robotboeken en Foundation boeken. 50 jaar geleden is er dus al over nagedacht. 

See on Scoop.itThe New way of Work

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s