Van 9 tot 5 werken staat gelijk aan marteling

Het is ongeoorloofd om werknemers te verplichten om hun dagtaak voor tien uur in de ochtend aan te vatten. Die praktijk staat gelijk met martelen. Dat zeggen onderzoekers van de Oxford University. 

Sourced through Scoop.it from: www.express.be

De traditionele werkdag van negen uur in de ochtend tot vijf uur in de namiddag leidt volgens de onderzoekers tot een hoger risico op gezondheidsproblemen. Er moet volgens de wetenschappers dan ook dringend gewerkt worden aan een gigantische maatschappelijke verschuiving om school en werk aan te passen aan de natuurlijke lichaamsklok van de mens.

See on Scoop.itThe New way of Work

Advertisements

About kwalitisme

Een eigenwijze, dwarse, innovatieve denker. Een echte Child of the sixties, anti autoritair, liberaal, republikein maar verantwoordelijk. En is ervan overtuigd dat het teruggeven van eigen verantwoordelijkheid aan burgers veel zal verbeteren. Business Innovator. Ambassadeur van 'Use Your Own'. Ruim 30 jaar IT ervaring en nog steeds verbaasd over hoe slecht IT gebruikt wordt. IT zou vanuit de gebruikers moeten komen, niet opgelegd aan gebruikers. Maar niet alleen geïnteresseerd in IT. Ook financieel economisch groot voorstander van andere montaire systemen, niet gebaseerd op geld als handelsmiddel, maar gebaseerd op waarde. Kwaliteit is zijn passie: organisatie die gedreven worden door het leveren van echte kwaliteit van hun producte of diensten, zijn de organisaties die het verschil gaan maken en uiteindelijk overleven. Daarom nu Kwalitist, en een onderneming genaamd 'Kwalitsme': het opnieuw inhoud geven aan kwalititeit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s